Bog & idéOlaf B. Paulson

Bøger skrevet af Olaf B. Paulson

Læs mere om Olaf B. Paulson
1 produkter
1 produkter
Klinisk neurologi og neurokirurgi 7. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk neurologi og neurokirurgi 7. udgaveGunhild Waldemar
566,96 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk neurologi og neurokirurgi 7. udgave

Mere om Olaf B. Paulson

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger fra Olaf B. Paulson. På listen nedenfor har du Paulsons seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk neurologi og neurokirurgi 7. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "Nervesystemets sygdomme" udgivet af Gads Forlag - "Klinisk neurologi og neurokirurgi " i serien "FADL´s kirurgibøger" udgivet af FADL - "Klinisk neurologi og neurokirurgi" udgivet af FADL - "Klinisk neurologi og neurokirurgi" udgivet af FADL's Forlag - "Nervesystemets sygdomme" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Olaf B. Paulson

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Olaf B. Paulson hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Olaf B. Paulson bøger i forskellige formater. Olaf B. Paulson bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klinisk neurologi og neurokirurgi 7. udgave" af Olaf B. Paulson

Det er muligt at købe Olaf B. Paulsons "Klinisk neurologi og neurokirurgi 7. udgave" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er FADL's Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Olaf B. Paulson "Nervesystemets sygdomme"

Det er muligt at købe Olaf B. Paulsons "Nervesystemets sygdomme" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Olaf B. Paulson