Bog & idéOlaf Pedersen

Bøger skrevet af Olaf Pedersen

Læs mere om Olaf Pedersen
8 produkter
8 produkter
Niels Stensens videnskabelige liv
Niels Stensens Videnskabelige LivOlaf Pedersen
59,95 DKK
EBOG
(0)
Niels Stensens Videnskabelige Liv
Tycho Brahe og astronomiens genfødsel
Tycho Brahe og astronomiens genfødselOlaf Pedersen
49,95 DKK
PDF
(0)
Tycho Brahe og astronomiens genfødsel
Matematik og naturbeskrivelse i oldtiden
Matematik og naturbeskrivelse i oldtidenOlaf Pedersen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Matematik og naturbeskrivelse i oldtiden
Mennesket og teknikken. Kommentarer til atomalderens problemer
Mennesket og teknikken. Kommentarer til atomalderens problemerOlaf Pedersen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Mennesket og teknikken. Kommentarer til atomalderens problemer
Hvad et kobberstik kan fortælle
Hvad et kobberstik kan fortælleOlaf Pedersen
29,95 DKK
PDF
(0)
Hvad et kobberstik kan fortælle
Naturerkendelse og theologi i historisk belysning
Naturerkendelse og theologi i historisk belysningOlaf Pedersen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Naturerkendelse og theologi i historisk belysning
Studium generale. De europæiske universiteters tilblivelse
Studium generale. De europæiske universiteters tilblivelseOlaf Pedersen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Studium generale. De europæiske universiteters tilblivelse
Fra Kierkegaard til Sartre
Fra Kierkegaard til SartreOlaf Pedersen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Fra Kierkegaard til Sartre

Mere om Olaf Pedersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Olaf Pedersen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tycho Brahe og astronomiens genfødsel" udgivet af Steno Museets Venner - "Fra KAOS til KOSMOS" udgivet af Samlerens Bogklub - "Tycho Brahe og astronomiens genfødsel" udgivet af Steno Museets Venner - "Hvad et kobberstik kan fortælle" udgivet af Steno Museets Venner - "Niels Stensens Videnskabelige Liv" udgivet af Steno Museets Venner - "Tycho Brahe og astronomiens genfødsel" udgivet af Steno Museets Venner - "Hvad et kobberstik kan fortælle" udgivet af Steno Museets Venner - "Tycho Brahe og astronomiens genfødsel" udgivet af Steno Museets Venner - "Niels Stensens videnskabelige liv" udgivet af Steno Museets Venner - "Tycho Brahe og astronomiens genfødsel" udgivet af Steno Museets Venner - "Hvad et kobberstik kan fortælle" udgivet af Steno Museets Venner - "Niels Stensens videnskabelige liv" udgivet af Steno Museets Venner - "Naturerkendelse og theologi i historisk belysning" udgivet af Poul Kristensen

Olaf Pedersens bøger

Der er 13 tilgængelige bøger af Olaf Pedersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Pedersens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Olaf Pedersens "Tycho Brahe og astronomiens genfødsel"

Hos Bog & idé er "Tycho Brahe og astronomiens genfødsel" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Pedersen, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Steno Museets Venner.

"Fra KAOS til KOSMOS" af Olaf Pedersen

Hos Bog & idé er "Fra KAOS til KOSMOS" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samlerens Bogklub.
Detaljer
Fulde navn:
Olaf Pedersen