Bog & idéOlav Bennedbæk

Bøger skrevet af Olav Bennedbæk

Læs mere om Olav Bennedbæk
1 produkter
1 produkter
Embryologi; genetik og medfødte misdannelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Embryologi; genetik og medfødte misdannelserOlav Bennedbæk
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Embryologi; genetik og medfødte misdannelser

Mere om Olav Bennedbæk

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Olav Bennedbæk, kan du vælge i mellem et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bennedbæks nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sådan spiser børn - med glæde" udgivet af Børneklinikken Aalborg - "Embryologi; genetik og medfødte misdannelser" i serien "Lærebog for sygeplejestuderende" udgivet af Gyldendal

Olav Bennedbæks bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Olav Bennedbæk hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Bennedbæk fås blot som hæftet. Bøgerne af Bennedbæk er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Olav Bennedbæks "Sådan spiser børn - med glæde"

Hos Bog & idé er "Sådan spiser børn - med glæde" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Børneklinikken Aalborg, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Embryologi; genetik og medfødte misdannelser" af Olav Bennedbæk

Det er muligt at købe Olav Bennedbæks "Embryologi; genetik og medfødte misdannelser" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Bennedbæks serie "Lærebog for sygeplejestuderende". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Olav Bennedbæk