Bog & idéOlav Hammer

Bøger skrevet af Olav Hammer

Læs mere om Olav Hammer
4 produkter
4 produkter
Religion
BOEGERTILSTAERKPRIS
ReligionJesper Sørensen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Religion
Religion
ReligionJesper Sørensen
89,95 DKK
EBOG
(0)
Religion
Medarbejder eller modarbejder
Medarbejder eller modarbejder - religion i moderne arbejdslivOlav Hammer
19,95 DKK
EBOG
(0)
Medarbejder eller modarbejder - religion i moderne arbejdsliv
Religion
ReligionJesper Sørensen
89,95 DKK
EBOG
(0)
Religion

Mere om Olav Hammer

Hvis du leder efter en bog af Olav Hammer, tilbyder vi et stort udvalg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Hammers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medarbejder eller modarbejder - religion i moderne arbejdsliv" udgivet af Klim - "Religion" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Religion " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "En brand revet ud af ilden" udgivet af Forlaget Tro-fast - "Religion" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Olav Hammer

Du kan købe fem bøger af Olav Hammer her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Olav Hammer kan købes i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Hammer opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Olav Hammers "Medarbejder eller modarbejder - religion i moderne arbejdsliv"

"Medarbejder eller modarbejder - religion i moderne arbejdsliv" er tilgængelig online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Medarbejder eller modarbejder - religion i moderne arbejdsliv" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

"Religion" af Olav Hammer

Det er muligt at købe Olav Hammers "Religion" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Religion" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Hammers serie "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Olav Hammer