Bog & idéOlav J. Bergmann

Bøger skrevet af Olav J. Bergmann

Læs mere om Olav J. Bergmann
2 produkter
2 produkter
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
639,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere
Hæmatologi i klinisk praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hæmatologi i klinisk praksisOle Weis Bjerrum
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Hæmatologi i klinisk praksis

Mere om Olav J. Bergmann

Der er flere forskellige bøger af Olav J. Bergmann tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bergmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Infektioner hos hæmatologiske og onkologiske patienter" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Hæmatologi i klinisk praksis" i serien "Kliniske lærebøger" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Olav J. Bergmann

Der er fem tilgængelige udgivelser af Olav J. Bergmann hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Olav J. Bergmann bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Bergmann udgivet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" af Olav J. Bergmann

"Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" kan købes som vg-typo3. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Bergmann, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

"Sygdomslære for ikke-klinikere" af Olav J. Bergmann

"Sygdomslære for ikke-klinikere" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Olav J. Bergmann