Bog & idéOlav Korsnes

Bøger skrevet af Olav Korsnes

Læs mere om Olav Korsnes
2 produkter
2 produkter
Elite og klasse i et egalitært samfunn
Elite og klasse i et egalitært samfunnOlav Korsnes
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Elite og klasse i et egalitært samfunn
Sosiologisk leksikon
Sosiologisk leksikonOlav Korsnes
709,95 DKK
Indbundet
(0)
Sosiologisk leksikon

Mere om Olav Korsnes

Der er flere forskellige bøger skrevet af Olav Korsnes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Korsnes' udgivelser.
Bøgerne fra Olav Korsnes kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Refleksiv sociologi i praksis" udgivet af HansReitzels - "Elite og klasse i et egalitært samfunn" udgivet af Universitetsforlaget - "Sosiologisk leksikon" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger af Olav Korsnes

Der er tre tilgængelige bøger af Olav Korsnes hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Olav Korsnes bøger i forskellige formater. Bøgerne af Korsnes er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Olav Korsnes' "Refleksiv sociologi i praksis"

Det er muligt at købe Olav Korsnes' "Refleksiv sociologi i praksis" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

Olav Korsnes "Elite og klasse i et egalitært samfunn"

Hos Bog & idé er "Elite og klasse i et egalitært samfunn" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Olav Korsnes