Bog & idéOle Andkjær Olsen

Bøger skrevet af Ole Andkjær Olsen

Læs mere om Ole Andkjær Olsen
4 produkter
4 produkter
Psykodynamisk leksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykodynamisk leksikonAlice Theilgaard
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykodynamisk leksikon
Rottemanden
RottemandenSigmund Freud
129,95 DKK
EBOG
(0)
Rottemanden
Lille Hans
Lille HansSigmund Freud
99,95 DKK
EBOG
(0)
Lille Hans
Dora
DoraSigmund Freud
99,95 DKK
EBOG
(0)
Dora

Mere om Ole Andkjær Olsen

Ole Andkjær Olsen har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Andkjær Olsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykodynamisk leksikon" udgivet af Gyldendal - "Fokus på Freud" udgivet af HansReitzels - "Omkring Lacan/Laplanche-kontroversen" udgivet af Medusa - "Ødipus-teoriens ajourføring" udgivet af Medusa - "Om økonomiens teori og teoriens økonomi" udgivet af Medusa - "Psykodynamisk leksikon" udgivet af Gyldendal

Bøger af Ole Andkjær Olsen

Du kan købe seks bøger af Ole Andkjær Olsen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Ole Andkjær Olsen bøger i et udvalg af formater. Andkjær Olsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Psykodynamisk leksikon" af Ole Andkjær Olsen

"Psykodynamisk leksikon" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Fokus på Freud" af Ole Andkjær Olsen

Hos Bog & idé er "Fokus på Freud" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Andkjær Olsen