Bog & idéOle B. Sørensen

Bøger skrevet af Ole B. Sørensen

Læs mere om Ole B. Sørensen
3 produkter
3 produkter
Partnerselskaber
PartnerselskaberJan Børjesson
599,95 DKK
Indbundet
(0)
Partnerselskaber
Partnerselskaber
PartnerselskaberJan Børjesson
669,95 DKK
Indbundet
(0)
Partnerselskaber
Kapitalejerlån & Selvfinansiering
Kapitalejerlån & SelvfinansieringMartin Chr. Kruhl
699,95 DKK
Indbundet
(0)
Kapitalejerlån & Selvfinansiering

Mere om Ole B. Sørensen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger af Ole B. Sørensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sørensens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Partnerselskaber" udgivet af Karnov Group - "Kapitalejerlån & selvfinansiering" udgivet af Karnov Group - "Partnerselskaber" udgivet af Karnov Group

Bøger skrevet af Ole B. Sørensen

Du kan købe tre bøger af Ole B. Sørensen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Sørensen som indbundet. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Karnov Group.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Partnerselskaber" af Ole B. Sørensen

"Partnerselskaber" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Karnov Group, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Kapitalejerlån & selvfinansiering" af Ole B. Sørensen

Hos Bog & idé er "Kapitalejerlån & selvfinansiering" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group.
Detaljer
Fulde navn:
Ole B. Sørensen