Bog & idéOle Bo Hansen

Bøger skrevet af Ole Bo Hansen

Læs mere om Ole Bo Hansen
1 produkter
1 produkter
Den præhospitale patient
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den præhospitale patientJoel Cyril Boukris
746,96 DKK
Indbundet
(0)
Den præhospitale patient

Mere om Ole Bo Hansen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Ole Bo Hansen, kan du vælge i mellem et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hansens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ambulancefag 1" udgivet af Munksgaard - "Den præhospitale patient" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ole Bo Hansen

Du kan bestille to bøger af Ole Bo Hansen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Ole Bo Hansen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ambulancefag 1" af Ole Bo Hansen

Hos Bog & idé er "Ambulancefag 1" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Ole Bo Hansen "Den præhospitale patient"

Det er muligt at købe Ole Bo Hansens "Den præhospitale patient" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Bo Hansen