Bog & idéOle Bruun Nielsen

Bøger skrevet af Ole Bruun Nielsen

Læs mere om Ole Bruun Nielsen
2 produkter
2 produkter
Juraspecialet   en håndbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Juraspecialet en håndbogOle Bruun Nielsen
134,96 DKK
Hæftet
(0)
Juraspecialet en håndbog
Juraspecialet   en håndbog
JuraspecialetOle Bruun Nielsen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Juraspecialet

Mere om Ole Bruun Nielsen

Hvis du er på jagt efter en bog af Ole Bruun Nielsen, har du et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Bruun Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Juraspecialet" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Juraspecialet" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Juraspecialet en håndbog" udgivet af Djøf Forlag

Mere om Ole Bruun Nielsens bøger

Du kan bestille tre bøger af Ole Bruun Nielsen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bruun Nielsens bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Bruun Nielsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Juraspecialet" af Ole Bruun Nielsen

Det er muligt at købe Ole Bruun Nielsens "Juraspecialet" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.

"Juraspecialet" af Ole Bruun Nielsen

Det er muligt at købe Ole Bruun Nielsens "Juraspecialet" som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Bruun Nielsen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Bruun Nielsen