Bog & idéOle Buhl

Bøger skrevet af Ole Buhl

Læs mere om Ole Buhl
1 produkter
1 produkter
Oversættelse
OversættelseOle Buhl
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Oversættelse

Mere om Ole Buhl

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Ole Buhl. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Buhls bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Finurligheder i engelsk" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Language observation" udgivet af - - "Arvelige sygdomme og graviditet" udgivet af Center for Små Handicapgrupper Sundhedsstyrelsen - "Finurligheder i engelsk" udgivet af HansReitzels - "Ordbøger -styrker og begrænsninger" udgivet af Systime - "English in Danish" udgivet af Systime - "Oversættelse" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ole Buhl

Der er syv tilgængelige bøger af Ole Buhl hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Buhls bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Buhl er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ole Buhls "Finurligheder i engelsk"

"Finurligheder i engelsk" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal Akademisk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Ole Buhl "Language observation"

"Language observation" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af -.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Buhl