Bog & idéOle C. Jørgensen

Bøger skrevet af Ole C. Jørgensen

Læs mere om Ole C. Jørgensen
2 produkter
2 produkter
Jyllands-Posten mod resten af verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jyllands-Posten mod resten af verdenOle C. Jørgensen
224,96 DKK
Indbundet
(2)
Jyllands-Posten mod resten af verden
Jyllands-Posten mod resten af verden
Jyllands-Posten mod resten af verdenOle C. Jørgensen
159,95 DKK
EBOG
(2)
Jyllands-Posten mod resten af verden

Mere om Ole C. Jørgensen

Ole C. Jørgensen har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jyllands-Posten mod resten af verden" udgivet af Jyllands-Postens Forlag - "Beretningen om de danske aviser 1992-2011" udgivet af Dagspressens Fond. Statsbiblioteket. i kommission hos Syddansk Universitetsforlag

Bøger skrevet af Ole C. Jørgensen

Ole C. Jørgensen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Jørgensens bøger fås kun som indbundet. Jørgensens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ole C. Jørgensens "Jyllands-Posten mod resten af verden"

Det er muligt at købe Ole C. Jørgensens "Jyllands-Posten mod resten af verden" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jyllands-Postens Forlag.

"Beretningen om de danske aviser 1992-2011" af Ole C. Jørgensen

"Beretningen om de danske aviser 1992-2011" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dagspressens Fond. Statsbiblioteket. i kommission hos Syddansk Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ole C. Jørgensen