Bog & idéOle Celert Holmstrøm

Bøger skrevet af Ole Celert Holmstrøm

Læs mere om Ole Celert Holmstrøm
4 produkter
4 produkter
En  bette fovl
En bette fovlOle Celert Holmstrøm
269,95 DKK
Hæftet
(0)
En bette fovl
En kan aldrig vide
En kan aldrig videOle Celert Holmstrøm
249,95 DKK
Hæftet
(0)
En kan aldrig vide
Livets salt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Livets saltOle Celert Holmstrøm
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Livets salt
EN BETTE FOVL
EN BETTE FOVLOle Celert Holmstrøm
129,95 DKK
EBOG
(0)
EN BETTE FOVL

Mere om Ole Celert Holmstrøm

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger fra Ole Celert Holmstrøm. På listen nedenfor har du de nyeste af Celert Holmstrøms bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Livets salt" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Venuspassage - Fortælling om en by" udgivet af Ole Celert Holmstrøm

Ole Celert Holmstrøms bøger

Ole Celert Holmstrøm har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Ole Celert Holmstrøm bøger i udvalgte formater. Celert Holmstrøms bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Livets salt" af Ole Celert Holmstrøm

Det er muligt at købe Ole Celert Holmstrøms "Livets salt" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.

"Venuspassage - Fortælling om en by" af Ole Celert Holmstrøm

Det er muligt at købe Ole Celert Holmstrøms "Venuspassage - Fortælling om en by" som ebog. Hvis du køber "Venuspassage - Fortælling om en by" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ole Celert Holmstrøm.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Celert Holmstrøm