Bog & idéOle-Chr. M. Plum og Lars Viinholt-Nielsen

Bøger skrevet af Ole-Chr. M. Plum og Lars Viinholt-Nielsen

Læs mere om Ole-Chr. M. Plum og Lars Viinholt-Nielsen
1 produkter
1 produkter
OHJ 38 -historien om et lokomotiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
OHJ 38 -historien om et lokomotivPeter Jørgensen
174,26 DKK
Hardback
(0)
OHJ 38 -historien om et lokomotiv

Mere om Ole-Chr. M. Plum og Lars Viinholt-Nielsen

Du kan kun købe en enkelt bog af Ole-Chr. M. Plum og Lars Viinholt-Nielsen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "OHJ 38". Det er Dansk Jernbane-Klub, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ole-Chr. M. Plum og Lars Viinholt-Nielsens "OHJ 38"

Det er muligt at købe Ole-Chr. M. Plum og Lars Viinholt-Nielsens "OHJ 38" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Jernbane-Klub.

Dette er en også en skøn bog fra Viinholt-Nielsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ole-Chr. M. Plum og Lars Viinholt-Nielsen