Bog & idéOle Chr. Munk Plum

Bøger skrevet af Ole Chr. Munk Plum

Læs mere om Ole Chr. Munk Plum
1 produkter
1 produkter
Gribskovbanen
BOEGERTILSTAERKPRIS
GribskovbanenLars Viinholt Nielsen
406,66 DKK
Indbundet
(0)
Gribskovbanen

Mere om Ole Chr. Munk Plum

Du kan kun bestille en enkelt bog af Ole Chr. Munk Plum her hos Bog & idé. Det er "Gribskovbanen". Den er publiceret af Jernbanebøger på dansk. "Gribskovbanen" er desuden en del af serien "Dansk Jernbane-Klub".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gribskovbanen" af Ole Chr. Munk Plum

Det er muligt at købe Ole Chr. Munk Plums "Gribskovbanen" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er med i serien "Dansk Jernbane-Klub". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jernbanebøger.

Endnu en af Ole Chr. Munk Plum skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Chr. Munk Plum