Bog & idéOle Christian Arnbak

Bøger skrevet af Ole Christian Arnbak

Læs mere om Ole Christian Arnbak
2 produkter
2 produkter
Gehør
BOEGERTILSTAERKPRIS
GehørOle Christian Arnbak
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Gehør
Gehør
GehørOle Christian Arnbak
129,95 DKK
EBOG
(0)
Gehør

Mere om Ole Christian Arnbak

Ole Christian Arnbak har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Gehør". Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ole Christian Arnbaks "Gehør"

"Gehør" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Christian Arnbak