Bog & idéOle Degn

Bøger skrevet af Ole Degn

Læs mere om Ole Degn
2 produkter
2 produkter
Fremgang, krise og stilstand
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fremgang, krise og stilstandOle Degn
290,46 DKK
Indbundet
(1)
Fremgang, krise og stilstand
The Sound Toll at Elsinore
The Sound Toll at ElsinoreOle Degn
549,95 DKK
Hardback
(0)
The Sound Toll at Elsinore

Mere om Ole Degn

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Ole Degn. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Degn.
Bøgerne fra Ole Degn tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fremgang, krise og stilstand" udgivet af Told-og Skattehistorisk Selskab - "The Sound Toll at Elsinore" udgivet af Museum Tusculanums Forlag - "Dansk søfarts historie, 1588-1720, Bind 2" udgivet af Gyldendal - "De gamle købstæders hukommelse " i serien "Arkivernes informationsserie" udgivet af Statens Arkiver - "Forskning i statens arkiver " udgivet af Rigsarkivet Gad - "Tre danske kystsamfund i det 19. århundrede" i serien "Odense University studies in history and social sciences" udgivet af Odense Universitetsforlag

Bøger af Ole Degn

Ole Degn har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Degns bøger kommer i samtlige formater. Ole Degn bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ole Degns "Fremgang, krise og stilstand"

Hos Bog & idé er "Fremgang, krise og stilstand" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Told-og Skattehistorisk Selskab, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"The Sound Toll at Elsinore" af Ole Degn

Hos Bog & idé er "The Sound Toll at Elsinore" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Museum Tusculanums Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Degn