Bog & idéOle Dibbern Andersen

Bøger skrevet af Ole Dibbern Andersen

Læs mere om Ole Dibbern Andersen
1 produkter
1 produkter
Erhvervspædagogisk didaktik
Erhvervspædagogisk didaktikOle Dibbern Andersen
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Erhvervspædagogisk didaktik

Mere om Ole Dibbern Andersen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Ole Dibbern Andersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erhvervspædagogisk didaktik" udgivet af Gyldendal - "Kompetencevurdering" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Problembaseret læring" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Bøger af Ole Dibbern Andersen

Ole Dibbern Andersen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Andersens bøger kommer kun som hæftet. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Erhvervspædagogisk didaktik" af Ole Dibbern Andersen

Det er muligt at købe Ole Dibbern Andersens "Erhvervspædagogisk didaktik" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Kompetencevurdering" af Ole Dibbern Andersen

Det er muligt at købe Ole Dibbern Andersens "Kompetencevurdering" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Dibbern Andersen