Bog & idéOle Didrik Lærum (red.)

Bøger skrevet af Ole Didrik Lærum (red.)

Læs mere om Ole Didrik Lærum (red.)
1 produkter
1 produkter
Verken syk eller frisk : sunnhet og sykdom er ikke lenger hva de var
Verken syk eller frisk : sunnhet og sykdom er ikke lenger hva de varOle Didrik Lærum m.fl.
479,95 DKK
Indbundet
(0)
Verken syk eller frisk : sunnhet og sykdom er ikke lenger hva de var

Mere om Ole Didrik Lærum (red.)

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Ole Didrik Lærum (red.). Det er "Verken syk eller frisk : sunnhet og sykdom er ikke lenger hva de var". Den er udgivet af Fagbokforlaget på norsk bokmål.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ole Didrik Lærum (red.)s "Verken syk eller frisk : sunnhet og sykdom er ikke lenger hva de var"

Hos Bog & idé er "Verken syk eller frisk : sunnhet og sykdom er ikke lenger hva de var" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Didrik Lærum (red.)