Bog & idéOle Fredrik Lillemyr (red.)

Bøger skrevet af Ole Fredrik Lillemyr (red.)

Læs mere om Ole Fredrik Lillemyr (red.)
1 produkter
1 produkter
Til barnas beste : veier til omsorg og lek, læring og danning
Til barnas beste : veier til omsorg og lek, læring og danningOle Fredrik Lillemyr (red.)
689,95 DKK
Hæftet
(0)
Til barnas beste : veier til omsorg og lek, læring og danning

Mere om Ole Fredrik Lillemyr (red.)

Ole Fredrik Lillemyr (red.) har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Til barnas beste : veier til omsorg og lek, læring og danning". Den er publiceret af Gyldendal akademisk på norsk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ole Fredrik Lillemyr (red.)s "Til barnas beste : veier til omsorg og lek, læring og danning"

"Til barnas beste : veier til omsorg og lek, læring og danning" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal akademisk, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk.

Endnu en af Ole Fredrik Lillemyr (red.) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Fredrik Lillemyr (red.)