Bog & idéOle Fredrik Lillemyr

Bøger skrevet af Ole Fredrik Lillemyr

Læs mere om Ole Fredrik Lillemyr
2 produkter
2 produkter
Lek på alvor
Lek på alvorOle Fredrik Lillemyr
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Lek på alvor
Lek - opplevelse - læring
Lek - opplevelse - læringOle Fredrik Lillemyr
609,95 DKK
Hæftet
(0)
Lek - opplevelse - læring

Mere om Ole Fredrik Lillemyr

Hvis du mangler en bog fra Ole Fredrik Lillemyr, finder du et bredt udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Lillemyr.
Bøgerne fra Ole Fredrik Lillemyr udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Lek på alvor" udgivet af Universitetsforlaget - "Til barnas beste : veier til omsorg og lek, læring og danning" udgivet af Gyldendal akademisk - "Lek på alvor : førskolebarn og lek - en spennende utfordring" udgivet af Universitetsforlaget - "Lek - opplevelse - læring" udgivet af Universitetsforlaget - "Leg, oplevelse, læring i børnehave og skole" i serien "KÆP-hesten" udgivet af Klim

Bøger af Ole Fredrik Lillemyr

Der er fem tilgængelige udgivelser af Ole Fredrik Lillemyr hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Lillemyr som hæftet. Derudover er bøgerne fra Lillemyr lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lek på alvor" af Ole Fredrik Lillemyr

Det er muligt at købe Ole Fredrik Lillemyrs "Lek på alvor" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

Ole Fredrik Lillemyr "Til barnas beste : veier til omsorg og lek, læring og danning"

Det er muligt at købe Ole Fredrik Lillemyrs "Til barnas beste : veier til omsorg og lek, læring og danning" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Fredrik Lillemyr