Bog & idéOle G. Mouritsen

Bøger skrevet af Ole G. Mouritsen

Læs mere om Ole G. Mouritsen
11 produkter
11 produkter
Grønt med umami og velsmag
Grønt med umami og velsmagJonas Drotner Mouritsen
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Grønt med umami og velsmag
Tang
TangOle G. Mouritsen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Tang
Gastrofysik og smagshåndværk
Gastrofysik og smagshåndværkSimon Neistskov Sørensen
819,95 DKK
Indbundet
(0)
Gastrofysik og smagshåndværk
Sushi
BOEGERTILSTAERKPRIS
SushiOle G. Mouritsen
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Sushi
Rogn
RognJonas Drotner Mouritsen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Rogn
Tsukemono
TsukemonoOle G. Mouritsen
49,95 DKK
e-bog
(1)
Tsukemono
Blæksprutterne kommer. Spis dem!
Blæksprutterne kommer. Spis dem!Ole G. Mouritsen
79,95 DKK
EBOG
(1)
Blæksprutterne kommer. Spis dem!
Blæksprutterne kommer. Spis dem!
Blæksprutterne kommer. Spis dem!Jonas Drotner Mouritsen
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Blæksprutterne kommer. Spis dem!
BOrdets glæder
BOrdets glæderMichael Blædel (red.)
99,95 DKK
Hæftet
(0)
BOrdets glæder
Rogn
RognOle G. Mouritsen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Rogn
Gastronomiens spor i det danske samfund
Gastronomiens spor i det danske samfundOle G. Mouritsen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Gastronomiens spor i det danske samfund

Mere om Ole G. Mouritsen

Ole G. Mouritsen er dr. scient. og professor i gastrofysik ved Københavns Universitet. Han er leder af Smag for Livet, et center for smag støttet af Nordea-fonden. Han er valgt medlem af Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab og Akademiet for de Tekniske Videnskaber samt præsident for Det Danske Gastronomiske Akademi. Hans forskning omhandler grundvidenskabelige emner såvel som anvendelser inden for bioteknologi, biomedicin og fødevarer. Han har modtaget en række priser for sin forskning og forskningskommunikation, fx mad+medier prisen 2013 for akademisk madformidling og DuPont Nutrition & Health Science Medal for Excellence in Food Science 2016. Han har senest udgivet Sushi: Lidenskab, videnskab & sundhed (2009), Tang: Grøntsager fra havet (2009), Umami: Gourmetaben og den femte smag (2011), Fornemmelse for smag (2015) og Smagen af jul, de tre sidste titler sammen med kokken Klavs Styrbæk. Ole G. Mouritsen blev i 2016 udnævnt som japansk madambassadør af det japanske ministerium for Landbrug, Skovdrift og Fiskeri.
Detaljer
Fulde navn:
Ole G. Mouritsen