Bog & idéOle G. Terney

Bøger skrevet af Ole G. Terney

Læs mere om Ole G. Terney
1 produkter
1 produkter
Noter til kemi C
BOEGERTILSTAERKPRIS
Noter til kemi CJan Ivan Hansen
134,96 DKK
Paperback
(0)
Noter til kemi C

Mere om Ole G. Terney

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Ole G. Terney. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Terney.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Noter til kemi c" udgivet af Books on Demand - "Lær gymnasieKEMI vha MNEMOTEKNIK" udgivet af BioNyt Videnskabens Verden Forlag - "Noter til kemi C, 2. udgave" udgivet af BioNyt Videnskabens Verden Forlag - "Lær "gymnasie kemi " vha mnemoteknik" udgivet af BioNyt Videnskabens Verden

Mere om Ole G. Terneys bøger

Ole G. Terney har fire bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Terney kommer bare som paperback. Terneys bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ole G. Terneys "Noter til kemi c"

Det er muligt at købe Ole G. Terneys "Noter til kemi c" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Ole G. Terney "Lær gymnasieKEMI vha MNEMOTEKNIK"

Hos Bog & idé er "Lær gymnasieKEMI vha MNEMOTEKNIK" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af BioNyt Videnskabens Verden Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ole G. Terney