Bog & idéOle Graumann

Bøger skrevet af Ole Graumann

Læs mere om Ole Graumann
1 produkter
1 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient

Mere om Ole Graumann

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Ole Graumann. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Graumanns udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Basal radiologi" udgivet af FADL - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Ole Graumanns bøger

Du kan bestille tre bøger af Ole Graumann her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Ole Graumann kommer i flere formater. Graumanns bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ole Graumanns "Den akutte patient"

Det er muligt at købe Ole Graumanns "Den akutte patient" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Basal radiologi" af Ole Graumann

"Basal radiologi" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er FADL, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Graumann