Bog & idéOle Greger Lillevik (red.)

Bøger skrevet af Ole Greger Lillevik (red.)

Læs mere om Ole Greger Lillevik (red.)
1 produkter
1 produkter
Vold i nære relasjoner : diskurser og fenomenforståelse
Vold i nære relasjoner : diskurser og fenomenforståelseOle Greger Lillevik (red.)
419,95 DKK
Hæftet
(0)
Vold i nære relasjoner : diskurser og fenomenforståelse

Mere om Ole Greger Lillevik (red.)

Der er kun én bog af Ole Greger Lillevik (red.) tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Vold i nære relasjoner : diskurser og fenomenforståelse". Det er Gyldendal Norsk Forlag, der har udgivet den på norsk bokmål.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vold i nære relasjoner : diskurser og fenomenforståelse" af Ole Greger Lillevik (red.)

Hos Bog & idé er "Vold i nære relasjoner : diskurser og fenomenforståelse" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Gyldendal Norsk Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Greger Lillevik (red.)