Bog & idéOle Guldager

Bøger skrevet af Ole Guldager

Læs mere om Ole Guldager
1 produkter
1 produkter
Americans in Greenland in World War Two
BOEGERTILSTAERKPRIS
Americans in Greenland in World War TwoOle Guldager
149,36 DKK
Hæftet
(0)
Americans in Greenland in World War Two

Mere om Ole Guldager

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Ole Guldager. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Guldager.
Bøgerne fra Ole Guldager tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Americans in Greenland in World War Two" udgivet af Arctic Sun - "The history of Narsarsuaq" i serien "Greenland history series" udgivet af Arctic Sun

Bøger af Ole Guldager

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Ole Guldager hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Guldager kommer kun som hæftet. Bøgerne af Guldager er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Arctic Sun.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Americans in Greenland in World War Two" af Ole Guldager

"Americans in Greenland in World War Two" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Arctic Sun, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"The history of Narsarsuaq" af Ole Guldager

Hos Bog & idé er "The history of Narsarsuaq" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Greenland history series". Det er Arctic Sun, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Guldager