Bog & idéOle Hasselbalch

Bøger skrevet af Ole Hasselbalch

Læs mere om Ole Hasselbalch
13 produkter
13 produkter
Foreningsret
ForeningsretOle Hasselbalch
1199,95 DKK
Indbundet
(0)
Foreningsret
Lærebog i ansættelsesret og personalejura
Lærebog i ansættelsesret og personalejuraOle Hasselbalch
1029,95 DKK
EBOG
(0)
Lærebog i ansættelsesret og personalejura
Ansættelsesbevisloven
AnsættelsesbevislovenOle Hasselbalch
459,95 DKK
Indbundet
(0)
Ansættelsesbevisloven
Bestyrelser i foreninger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bestyrelser i foreningerOle Hasselbalch
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Bestyrelser i foreninger
Lærebog i ansættelsesret og personalejura
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i ansættelsesret og personalejuraOle Hasselbalch
944,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i ansættelsesret og personalejura
Arbejdsprocesret
ArbejdsprocesretOle Hasselbalch
1089,95 DKK
Hæftet
(0)
Arbejdsprocesret
Den Danske Arbejdsret I
Den danske arbejdsret bd. 1Ole Hasselbalch
849,95 DKK
EBOG
(0)
Den danske arbejdsret bd. 1
Bestyrelser i foreninger
Bestyrelser i foreningerOle Hasselbalch
249,95 DKK
EBOG
(0)
Bestyrelser i foreninger
Den Danske Arbejdsret III
Den danske arbejdsret KollektivarbejdsrettenOle Hasselbalch
1193,95 DKK
PDF
(0)
Den danske arbejdsret Kollektivarbejdsretten
Dragsdahl-sagen
Dragsdahl-sagenOle Hasselbalch
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Dragsdahl-sagen
Den Danske Arbejdsret II
Den danske arbejdsret bd. 2Ole Hasselbalch
1889,95 DKK
EBOG
(0)
Den danske arbejdsret bd. 2
ARBEJDSRET
ARBEJDSRETOle Hasselbalch
1089,95 DKK
EBOG
(0)
ARBEJDSRET
Politiken-affæren
Politiken-affærenOle Hasselbalch
199,95 DKK
Paperback
(0)
Politiken-affæren

Mere om Ole Hasselbalch

Hvis du søger en bog skrevet af Ole Hasselbalch, ser du et stort udbud til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hasselbalchs nyeste bøger.
Bøgerne fra Ole Hasselbalch udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Arbejdsret" udgivet af Djøf Forlag - "Arbejdsmarkedets regler 2011" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Lærebog i ansættelsesret og personalejura" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Lærebog i ansættelsesret og personalejura" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Lærebog i ansættelsesret og personalejura" udgivet af Djøf Forlag - "Arbejdsmarkedets regler 2019" udgivet af Djøf Forlag - "Dragsdahl sagen II" udgivet af Peter la Cour - "Arbejdsmarkedets regler 2018" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet (DJØF) - "Pressenævnet " udgivet af DDF - "Arbejdsmarkedets regler" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Lærebog i ansættelsesret og personalejura" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Den danske arbejdsret Ansættelsesretten" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Arbejdsret med tilknyttede dele af arbejdsmiljøretten, socialretten og skatteretten" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Den danske arbejdsret Arbejdsrettens almindelige del" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Lærebog i ansættelsesret & personalejura" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Foreninger" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag - "Bestyrelser i foreninger" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag - "Den stille krig" udgivet af Holkenfeldt 3 - "Den danske arbejdsret Kollektivarbejdsretten" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Lærebog i ansættelsesret og personalejura" udgivet af Djøf Forlag - "Arbejdsmarkedets regler" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Arbejdsret" udgivet af DJØF - "Tillidsmandsret og repræsentation" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Labour law in Denmark" udgivet af DJØF Kluwer - "Politiken-affæren" udgivet af Trykkefrihedsselskabets Bibliotek - "Foreningsret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Arbejdsbetinget stress i arbejdsretlig belysning" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Dragsdahl-sagen" udgivet af Trykkefrihedsselskabets Bibliotek - "Foreninger" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Arbejdsmarkedets regler" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Den Danske Arbejdsret III" udgivet af DJØF - "Tidsbegrænset ansættelse" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Arbejdsprocesret" udgivet af Thomson Reuters - "Den Danske Arbejdsret II" udgivet af DJØF - "Den danske arbejdsret Arbejdsrettens almindelige del" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Viljen til modstand" udgivet af Tidehverv - "Bestyrelser i foreninger" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Ansættelsesbevisloven" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Deltid" udgivet af DJØF - "Arbejdsretten 1. bind" i serien "Arbejdsretten" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet
Og et antal andre bøger skrevet af Hasselbalch, som du også kan købe hos Bog & idé.

Bøger skrevet af Ole Hasselbalch

Her hos Bog & idé kan du købe mange bøger af Ole Hasselbalch. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Ole Hasselbalch bøger i samtlige formater. Ole Hasselbalch bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ole Hasselbalchs "Arbejdsret"

Hos Bog & idé er "Arbejdsret" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.

Ole Hasselbalch "Arbejdsmarkedets regler 2011"

"Arbejdsmarkedets regler 2011" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Hasselbalch