Bog & idéOle Helby Petersen

Bøger skrevet af Ole Helby Petersen

Læs mere om Ole Helby Petersen
3 produkter
3 produkter
Offentligt-privat samspil
Offentligt-privat samspilOle Helby Petersen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Offentligt-privat samspil
Politik og administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Politik og administrationJesper Dahl Kelstrup
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Politik og administration
Offentligt-Privat Samspil
Offentligt-Privat SamspilOle Helby Petersen
289,95 DKK
EBOG
(0)
Offentligt-Privat Samspil

Mere om Ole Helby Petersen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Ole Helby Petersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Petersens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den offentlige sektor" udgivet af Gyldendal - "Politik og administration" udgivet af Gyldendal - "Offentligt eller privat?" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Ole Helby Petersen

Ole Helby Petersen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe Petersens bøger som hæftet. Petersens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ole Helby Petersens "Den offentlige sektor"

Det er muligt at købe Ole Helby Petersens "Den offentlige sektor" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Politik og administration" af Ole Helby Petersen

Det er muligt at købe Ole Helby Petersens "Politik og administration" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Helby Petersen