Bog & idéOle Helmersen

Bøger skrevet af Ole Helmersen

Læs mere om Ole Helmersen
1 produkter
1 produkter
Britain Today
BOEGERTILSTAERKPRIS
Britain TodayUlla Rahbek
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Britain Today

Mere om Ole Helmersen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger skrevet af Ole Helmersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Helmersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Brexit Britain" udgivet af Forlaget Columbus - "Broken Britain?" udgivet af Columbus - "Europas mange omveje" udgivet af Columbus - "Imperier" udgivet af Columbus - "Britain Today" udgivet af Gyldendal - "Britain Today" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Ole Helmersen

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Ole Helmersen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Helmersens bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Helmersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ole Helmersens "Brexit Britain"

Hos Bog & idé er "Brexit Britain" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Columbus.

"Broken Britain?" af Ole Helmersen

Hos Bog & idé er "Broken Britain?" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Columbus, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Helmersen