Bog & idéOle Hilberg

Bøger skrevet af Ole Hilberg

Læs mere om Ole Hilberg
3 produkter
3 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgaveEllen Margrethe Hauge
2699,95 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
639,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere

Mere om Ole Hilberg

Der er flere bøger fra Ole Hilberg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hilberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard - "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i øre-næse-hals-sygdomme" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Ole Hilberg

Der er seks tilgængelige bøger af Ole Hilberg hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Hilbergs bøger fås i et udvalg af formater. Hilbergs bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" af Ole Hilberg

Det er muligt at købe Ole Hilbergs "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" som vg-typo3. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Hilberg, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Ole Hilberg "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Hilberg