Bog & idéOle Houmann

Bøger skrevet af Ole Houmann

Læs mere om Ole Houmann
3 produkter
3 produkter
Danmark frit. Godt og skidt
Danmark fritOle Houmann
129,95 DKK
e-bog
(0)
Danmark frit
Dilemma
DilemmaOle Houmann
109,95 DKK
e-bog
(1)
Dilemma
Dilemma
STREAM
DilemmaOle Houmann
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Dilemma

Mere om Ole Houmann

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Ole Houmann. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Houmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danmark frit" udgivet af mellemgaard - "Dilemma" udgivet af mellemgaard - "Dilemma" udgivet af Lytteratur - "Danmark frit. Godt og skidt" udgivet af mellemgaard

Ole Houmanns bøger

Ole Houmann har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Ole Houmann kommer i flere formater. Houmanns bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ole Houmanns "Danmark frit"

Hos Bog & idé er "Danmark frit" tilgængelig som e-bog. "Danmark frit" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Ole Houmann "Dilemma"

Det er muligt at købe Ole Houmanns "Dilemma" som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Dilemma" på din enhed og begynde at læse. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Houmann