Bog & idéOle Hyldegaard

Bøger skrevet af Ole Hyldegaard

Læs mere om Ole Hyldegaard
2 produkter
2 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgaveEllen Margrethe Hauge
2699,95 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 20. udgave

Mere om Ole Hyldegaard

Hvis du søger en bog skrevet af Ole Hyldegaard, finder du et stort udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hyldegaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Kirke under nye vilkår" udgivet af Poul Kristensen - "Helga Jensen - Jyllands første kvindelige præst og Det skønsomme eftermæle" udgivet af AKKA

Mere om Ole Hyldegaards bøger

Du kan købe tre bøger af Ole Hyldegaard her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Ole Hyldegaard fås i forskellige formater. Hyldegaards bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ole Hyldegaards "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Kirke under nye vilkår" af Ole Hyldegaard

"Kirke under nye vilkår" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Poul Kristensen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Hyldegaard