Bog & idéOle Jakob Storebø

Bøger skrevet af Ole Jakob Storebø

Læs mere om Ole Jakob Storebø
3 produkter
3 produkter
Personlighed og personlighedsforstyrrelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Personlighed og personlighedsforstyrrelserOle Jakob Storebø
584,96 DKK
Indbundet
(0)
Personlighed og personlighedsforstyrrelser
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriErik Simonsen
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri
Barnet og dets relationelle miljø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Barnet og dets relationelle miljøSusan Hart
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Barnet og dets relationelle miljø

Mere om Ole Jakob Storebø

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Ole Jakob Storebø. På listen nedenfor har du Storebøs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Personlighed og personlighedsforstyrrelser" udgivet af Gyldendal - "Barnet og dets relationelle miljø" udgivet af Gyldendal

Ole Jakob Storebøs bøger

Ole Jakob Storebø har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Ole Jakob Storebø fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Storebø er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Personlighed og personlighedsforstyrrelser" af Ole Jakob Storebø

Det er muligt at købe Ole Jakob Storebøs "Personlighed og personlighedsforstyrrelser" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Ole Jakob Storebø "Barnet og dets relationelle miljø"

Hos Bog & idé er "Barnet og dets relationelle miljø" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Jakob Storebø