Bog & idéOle Kåre Føli i samarbejde med Dorthe Kvist

Bøger skrevet af Ole Kåre Føli i samarbejde med Dorthe Kvist

Læs mere om Ole Kåre Føli i samarbejde med Dorthe Kvist
1 produkter
1 produkter
Lyt til kroppens stæreflok
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lyt til kroppens stæreflokOle Kåre Føli i samarbejde med Dorte Kvist
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Lyt til kroppens stæreflok

Mere om Ole Kåre Føli i samarbejde med Dorthe Kvist

Der er kun én bog af Ole Kåre Føli i samarbejde med Dorthe Kvist tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Lyt til kroppens stæreflok". Den er udgivet af People'sPress på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ole Kåre Føli i samarbejde med Dorthe Kvists "Lyt til kroppens stæreflok"

Det er muligt at købe Ole Kåre Føli i samarbejde med Dorthe Kvists "Lyt til kroppens stæreflok" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.

Dette er en også en fantastisk bog fra Kvist, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Kåre Føli i samarbejde med Dorthe Kvist