Bog & idéOle Kåre Føli

Bøger skrevet af Ole Kåre Føli

Læs mere om Ole Kåre Føli
3 produkter
3 produkter
LYT TIL KROPPENS STÆREFLOK
STREAM
Lyt til kroppens stæreflokOle Kåre Føli
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Lyt til kroppens stæreflok
Mit indre rum - samtaler med kroppen
Mit indre rum - samtaler med kroppenOle Kåre Føli
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Mit indre rum - samtaler med kroppen
Lyt til kroppens stæreflok
Lyt til kroppens stæreflokOle Kåre Føli
169,95 DKK
EBOG
(0)
Lyt til kroppens stæreflok

Mere om Ole Kåre Føli

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Ole Kåre Føli. På listen nedenfor ser du de seneste af Følis bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lyt til kroppens stæreflok" udgivet af People's - "Lyt til kroppens stæreflok" udgivet af People's - "Lyt til kroppens stæreflok" udgivet af People'sPress - "Mit indre rum - samtaler med kroppen" udgivet af Momolydbog - "Børns indre rum" udgivet af Borgen - "Mit indre rum" udgivet af Borgen

Ole Kåre Følis bøger

Ole Kåre Føli har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Ole Kåre Føli bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Føli er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ole Kåre Følis "Lyt til kroppens stæreflok"

Det er muligt at købe Ole Kåre Følis "Lyt til kroppens stæreflok" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Lyt til kroppens stæreflok" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er People's, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Lyt til kroppens stæreflok" af Ole Kåre Føli

Hos Bog & idé er "Lyt til kroppens stæreflok" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Ole Kåre Følis "Lyt til kroppens stæreflok" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Det er People's, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Kåre Føli