Bog & idéOle Keller

Bøger skrevet af Ole Keller

Læs mere om Ole Keller
2 produkter
2 produkter
Orbit B - STX
BOEGERTILSTAERKPRIS
Orbit B - STXTommy Kayser Gjøe
764,96 DKK
Hæftet
(0)
Orbit B - STX
Orbit A stx
BOEGERTILSTAERKPRIS
Orbit A stxTommy Kayser Gjøe
512,96 DKK
Hæftet
(0)
Orbit A stx

Mere om Ole Keller

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Ole Keller, tilbyder vi et stort udbud tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Kellers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Orbit B - STX" udgivet af Systime - "Orbit A stx (Læreplan 2017)" udgivet af Systime - "Orbit B - STX" udgivet af Systime - "Orbit C - stx" udgivet af Systime - "Middelalderens naturvidenskab" udgivet af Systime - "Orbit BA - STX" udgivet af Systime - "Orbit C - STX - 2. udgave" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Ole Keller

Du kan bestille syv bøger af Ole Keller her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan finde Ole Keller bøger i samtlige formater. Kellers bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Systime.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ole Kellers "Orbit B - STX"

Det er muligt at købe Ole Kellers "Orbit B - STX" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.

Ole Keller "Orbit A stx (Læreplan 2017)"

"Orbit A stx (Læreplan 2017)" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Keller