Bog & idéOle Kollerød

Bøger skrevet af Ole Kollerød

Læs mere om Ole Kollerød
2 produkter
2 produkter
Min historie
Min historieOle Kollerød
219,95 DKK
EBOG
(2)
Min historie
Min historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Min historieOle Pedersen Kollerød
248,96 DKK
Hæftet
(2)
Min historie

Mere om Ole Kollerød

Der er bare én bog af Ole Kollerød tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Min historie". Det er Gladiator, der har publiceret den på dansk. "Min historie" er desuden tilknyttet serien "Sandalserien".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ole Kollerøds "Min historie"

Hos Bog & idé er "Min historie" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Kollerøds serie "Sandalserien". Det er Gladiator, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Ole Kollerød fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Kollerød