Bog & idéOle L. Franzen

Bøger skrevet af Ole L. Franzen

Læs mere om Ole L. Franzen
1 produkter
1 produkter
Vi kæmpede til lands og til vands
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi kæmpede til lands og til vandsOle L. Franzen
124,46 DKK
Indbundet
(2)
Vi kæmpede til lands og til vands

Mere om Ole L. Franzen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Ole L. Franzen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Vi kæmpede til lands og til vands". Den er publiceret af Hovedland på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ole L. Franzens "Vi kæmpede til lands og til vands"

Det er muligt at købe Ole L. Franzens "Vi kæmpede til lands og til vands" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Hovedland, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Franzen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ole L. Franzen