Bog & idéOle Lando

Bøger skrevet af Ole Lando

Læs mere om Ole Lando
3 produkter
3 produkter
Kontraktsretten i Kina
Kontraktsretten i KinaLando O
144,95 DKK
PDF
(0)
Kontraktsretten i Kina
Restatement of Nordic Contract Law
Restatement of Nordic Contract LawOle Lando
399,95 DKK
EBOG
(0)
Restatement of Nordic Contract Law
Restatement of Nordic Contract law
Restatement of Nordic Contract lawÁsa Ólafsdóttir
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Restatement of Nordic Contract law

Mere om Ole Lando

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Ole Lando. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lando.
Bøgerne fra Ole Lando udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Restatement of Nordic Contract law" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kontraktsretten i Kina" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Restatement of Nordic Contract law" udgivet af DJØF Publishing - "Kort indføring i komparativ ret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kontraktsretten i Kina" udgivet af DJØF

Mere om Ole Landos bøger

Ole Lando har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Ole Lando fås i et udvalg af formater. Landos bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ole Landos "Restatement of Nordic Contract law"

Hos Bog & idé er "Restatement of Nordic Contract law" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Lando, kan du godt glæde dig. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Ole Lando "Kontraktsretten i Kina"

Hos Bog & idé er "Kontraktsretten i Kina" tilgængelig som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Lando, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Lando