Bog & idéOle Lange

Bøger skrevet af Ole Lange

Læs mere om Ole Lange
2 produkter
2 produkter
Outze
BOEGERTILSTAERKPRIS
OutzeOle Lange
207,46 DKK
Paperback
(0)
Outze
Outze
OutzeOle Lange
149,95 DKK
EBOG
(0)
Outze

Mere om Ole Lange

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Ole Lange. På listen nedenfor ser du Langes seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jorden er ikke større - " udgivet af Gyldendal - "Stormogulen" udgivet af Gyldendal - "Outze" udgivet af Information - "Outze" udgivet af Informations Forlag - "Tietgens Ærgrelse" udgivet af Realea

Mere om Ole Langes bøger

Ole Lange har fem bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Ole Lange kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Lange er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ole Langes "Jorden er ikke større - "

Det er muligt at købe Ole Langes "Jorden er ikke større - " som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Ole Lange "Stormogulen"

Det er muligt at købe Ole Langes "Stormogulen" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Lange