Bog & idéOle Lauridsen

Bøger skrevet af Ole Lauridsen

Læs mere om Ole Lauridsen
1 produkter
1 produkter
Læring i praksis
Læring i praksisOle Lauridsen
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Læring i praksis

Mere om Ole Lauridsen

Du kan kun finde en enkelt bog af Ole Lauridsen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Læring i praksis". Den er udgivet af Aarhus Universitetsforlag på dansk. "Læring i praksis" er desuden udgivet i serien "Pædagogisk rækkevidde".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ole Lauridsens "Læring i praksis"

Det er muligt at købe Ole Lauridsens "Læring i praksis" som lydbog. Med Ole Lauridsens "Læring i praksis" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Lauridsens serie "Pædagogisk rækkevidde". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Lauridsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Lauridsen