Bog & idéOle Laursen

Bøger skrevet af Ole Laursen

Læs mere om Ole Laursen
3 produkter
3 produkter
Min naturbog
TILBUD
Min naturbogOle Laursen
159,96 DKK199,95 DKK
Indbundet
(1)
Min naturbog
Billedkunst
BOEGERTILSTAERKPRIS
BilledkunstHenrik Scheel Andersen
584,96 DKK
Hæftet
(0)
Billedkunst
Hvad hånden former
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad hånden formerHenrik Scheel Andersen
512,96 DKK
Hæftet
(0)
Hvad hånden former

Mere om Ole Laursen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Ole Laursen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Laursen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Min naturbog" udgivet af Gyldendal - "Haver til maver" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Billedkunst" udgivet af Systime - "Hvad hånden former" udgivet af Systime

Mere om Ole Laursens bøger

Ole Laursen har fire bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Laursens bøger fås i udvalgte formater. Laursens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ole Laursens "Min naturbog"

Hos Bog & idé er "Min naturbog" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Haver til maver" af Ole Laursen

Hos Bog & idé er "Haver til maver" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendals Bogklubber.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Laursen