Bog & idéOle Lejbach

Bøger skrevet af Ole Lejbach

Læs mere om Ole Lejbach
2 produkter
2 produkter
Ege-ekspeditioner
Ege-ekspeditionerOle Lejbach
299,95 DKK
Indbundet
(2)
Ege-ekspeditioner
Genfærd
GenfærdOle Lejbach & Jens Blendstrup
249,95 DKK
Hardback
(0)
Genfærd

Mere om Ole Lejbach

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Ole Lejbach, ser du et stort udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lejbach.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den Fynske Kulturarvsekspedition" udgivet af Kulturarv Fyn - "Ege-ekspeditioner" udgivet af Rosinante - "Ege-ekspeditioner" udgivet af Fuglsang Kunstmuseum¤i samarbejde med Johannes Larsen Museet¤KunstCentret Silkeborg Bad

Mere om Ole Lejbachs bøger

Ole Lejbach har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan kun finde Lejbachs bøger som indbundet. Lejbachs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den Fynske Kulturarvsekspedition" af Ole Lejbach

Det er muligt at købe Ole Lejbachs "Den Fynske Kulturarvsekspedition" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Kulturarv Fyn, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Ole Lejbach "Ege-ekspeditioner"

Det er muligt at købe Ole Lejbachs "Ege-ekspeditioner" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Rosinante, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Lejbach