Bog & idéOle Meisner

Bøger skrevet af Ole Meisner

Læs mere om Ole Meisner
1 produkter
1 produkter
Din stemme tæller
Din stemme tællerMichael Blædel (red.)
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Din stemme tæller

Mere om Ole Meisner

Der er forskellige bøger fra Ole Meisner til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Meisner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Din stemme tæller" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Haderen" i serien "Mediedansk" udgivet af DR. Syddansk Universitetsforlag - "Ordvalget " i serien "Mediedansk." udgivet af DR Multimedie Syddansk Universitetsforlag

Bøger skrevet af Ole Meisner

Ole Meisner har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Ole Meisner bøger i udvalgte formater. Meisner har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ole Meisners "Din stemme tæller"

"Din stemme tæller" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Modersmål-Selskabet.

"Haderen" af Ole Meisner

Det er muligt at købe Ole Meisners "Haderen" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Meisners serie "Mediedansk". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DR. Syddansk Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Meisner