Bog & idéOle Michael Spaten

Bøger skrevet af Ole Michael Spaten

Læs mere om Ole Michael Spaten
1 produkter
1 produkter
Pædagogik og lærerfaglighed
Pædagogik og lærerfaglighedOle Michael Spaten
429,95 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogik og lærerfaglighed

Mere om Ole Michael Spaten

Ole Michael Spaten har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Spatens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børns pasningsvilkår " udgivet af K.I.P. - "En familiestøttende proces " udgivet af Socialforvaltningen, Frederiksborg Amt - "Coaching forskning" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Coaching forskning på evidensbaseret grundlag" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Pædagogik og lærerfaglighed" udgivet af Gyldendal - "Unges identitet og selvopfattelse" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Coaching forskning" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Mere om Ole Michael Spatens bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser af Ole Michael Spaten hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Spatens bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Spaten er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ole Michael Spatens "Børns pasningsvilkår "

Hos Bog & idé er "Børns pasningsvilkår " tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er K.I.P., der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"En familiestøttende proces " af Ole Michael Spaten

Hos Bog & idé er "En familiestøttende proces " tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Socialforvaltningen, Frederiksborg Amt.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Michael Spaten