Bog & idéOle Mørkegaard

Bøger skrevet af Ole Mørkegaard

Læs mere om Ole Mørkegaard
1 produkter
1 produkter
Søen, slægten og hjemstavnen
Søen, slægten og hjemstavnen Ole Mørkegaard
139,95 DKK
Hæftet
(0)
Søen, slægten og hjemstavnen

Mere om Ole Mørkegaard

Ole Mørkegaard har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Søen, slægten og hjemstavnen ". Den er publiceret af Etnologisk Forum i samarbejde med Aabenraa Museum Museum Tusculanum på dansk. "Søen, slægten og hjemstavnen " er desuden tilknyttet serien "Etnologiske studier".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ole Mørkegaards "Søen, slægten og hjemstavnen "

Det er muligt at købe Ole Mørkegaards "Søen, slægten og hjemstavnen " som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Mørkegaards serie "Etnologiske studier". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Etnologisk Forum i samarbejde med Aabenraa Museum Museum Tusculanum.

Endnu en af Ole Mørkegaard fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Mørkegaard