Bog & idéOle Mogensen

Bøger skrevet af Ole Mogensen

Læs mere om Ole Mogensen
2 produkter
2 produkter
Gynækologi
GynækologiCharlotte Wilken-Jensen
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Gynækologi
Obstetrik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Obstetrik - en grundbogLone Laursen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Obstetrik - en grundbog

Mere om Ole Mogensen

Hvis du søger en bog skrevet af Ole Mogensen, tilbyder vi et stort udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mogensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Gynækologi og Obstetrik - sampak" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Obstetrik - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Gynækologi" udgivet af Gyldendal - "Gynækologi" udgivet af Munksgaard Danmark

Bøger skrevet af Ole Mogensen

Du kan købe syv bøger af Ole Mogensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Ole Mogensen fås i flere forskellige formater. Mogensens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den akutte patient" af Ole Mogensen

Det er muligt at købe Ole Mogensens "Den akutte patient" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Ole Mogensen "Den akutte patient"

Hos Bog & idé er "Den akutte patient" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Mogensen