Bog & idéOle Mortensøn

Bøger skrevet af Ole Mortensøn

Læs mere om Ole Mortensøn
2 produkter
2 produkter
Langeland i 100 år
Langeland i 100 årOle Mortensøn
349,95 DKK
Hardback
(0)
Langeland i 100 år
Fredrik og Matilde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fredrik og MatildeOle Mortensøn
248,96 DKK
Hardback
(5)
Fredrik og Matilde

Mere om Ole Mortensøn

Der er flere forskellige bøger af Ole Mortensøn tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Mortensøns udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Ole Mortensøns bøger udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Langeland i 100 år" udgivet af Turbine - "´Færen går´" udgivet af Langelands Museum - "Fortet og den kolde krig" udgivet af Langelands Museum - "Folk og fartøjer - fra Sydfyn og øerne" udgivet af Langelands Museum - "København - fem fortællinger" udgivet af Forlaget Ådalen - "Skovsgaard med hest og vogn" i serien "Tryk fra Langelands Museum" udgivet af Langelands Museum - "Fredrik og Matilde" udgivet af Gad - "Himlen og helvede" udgivet af Egolibris - "Himlen og Helvede" udgivet af EgoLibris - "´Færen går´" i serien "Meddelelser fra Langelands Museum" udgivet af Langelands Museum - "Lohals søfart" i serien "Meddelelser fra Langelands Museum" udgivet af Langelands Museum - "Den sejlende kulturarv - Dansk historisk skibsregister" udgivet af Skibsbevaringsfonden - "Fortet og den kolde krig" i serien "Meddelelser fra Langelands Museum" udgivet af Langelands Museum - "Skovsgaard" i serien "Meddelelser fra Langelands Museum" udgivet af Langelands Museum - "Sejlskibssøfolk - fra Det sydfynske Øhav" udgivet af Langelands Museum - "Renæssancens fartøjer" i serien "Meddelelser fra Langelands Museum" udgivet af Langelands Museum

Ole Mortensøns bøger

Der er 16 tilgængelige udgivelser af Ole Mortensøn hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Ole Mortensøn fås i flere forskellige formater. Ole Mortensøn bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ole Mortensøns "Langeland i 100 år"

"Langeland i 100 år" kan købes online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Ole Mortensøn "´Færen går´"

Det er muligt at købe Ole Mortensøns "´Færen går´" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Langelands Museum, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Mortensøn