Bog & idéOle Munk

Bøger skrevet af Ole Munk

Læs mere om Ole Munk
1 produkter
1 produkter
Visuel journalistik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Visuel journalistikOle Munk
431,96 DKK
Indbundet
(1)
Visuel journalistik

Mere om Ole Munk

Ole Munk har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Munks bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Visuel journalistik" udgivet af Ajour - "Harald og broen" udgivet af Skriveforlaget

Ole Munks bøger

Ole Munk har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan bestille Ole Munk bøger i flere formater. Bøgerne af Munk er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Visuel journalistik" af Ole Munk

"Visuel journalistik" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ajour.

Ole Munk "Harald og broen"

Hos Bog & idé er "Harald og broen" tilgængelig som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Munk, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Skriveforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Munk