Bog & idéOle Münster

Bøger skrevet af Ole Münster

Læs mere om Ole Münster
1 produkter
1 produkter
Når idealer forenes med forretning
Når idealer forenes med forretningOle Münster
49,95 DKK
EBOG
(0)
Når idealer forenes med forretning

Mere om Ole Münster

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger fra Ole Münster. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Münsters nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gør dig klar til et godt seniorliv" udgivet af Turbine - "Bibliotekernes krise" udgivet af Ole Münster - "Når idealer forenes med forretning" udgivet af Gyldendal Business - "Når idealer forenes med forretning" i serien "Gyldendal public" udgivet af Gyldendal Business

Bøger af Ole Münster

Der er fire tilgængelige bøger af Ole Münster hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Ole Münster fås i forskellige formater. Ole Münster bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ole Münsters "Gør dig klar til et godt seniorliv"

Hos Bog & idé er "Gør dig klar til et godt seniorliv" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

"Bibliotekernes krise" af Ole Münster

Hos Bog & idé er "Bibliotekernes krise" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Bibliotekernes krise" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ole Münster.
Detaljer
Fulde navn:
Ole Münster